Omschrijving

Als onderdeel van de gemeente San José, Ibiza, en omgeven door de omgeving van een van de meest spectaculaire baaien in het gebied, die 10 jaar geleden begon als een strandbar, is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde restaurants van het eiland. We hebben het over rThis is Torrent, een specialist op het gebied van de Middellandse Zee.

Deze erkenning is niet alleen te danken aan de omgeving, maar ook aan de hoogwaardige gerechten die zij dagelijks aan hun gasten aanbieden. De basis van uw keuken zijn die zeeproducten. Vissen, zeevruchten y weekdieren van de dag die, na door de handen van koks gespecialiseerd in deze ingrediënten, resulteren in absoluut heerlijke gerechten.

Om u in situatie te brengen, om te beginnen met de gastronomische hulde die wij voorstellen: espardenyes, gesauteerde inktvissen, mosselen aan de marinera of de gegrilde mosselen. En zodat er geen twijfel over bestaat dat zij in staat zijn het maximale uit de vis te halen, presenteren zij ons deze in de meest uiteenlopende vormen: Gebakken, op het zout, gegrild of in stoofpotvorm. Rekenen op eigen kwekerij, dus versheid is gegarandeerd.

Als een goed ibicenco restaurant dat uitblinkt kunnen ze onder hun specialiteiten el Bullit of peix, Fideuá Seafood of een smakelijke caldereta niet missen.

Als u in plaats van met de auto te gaan, wordt u aangemoedigd om hen per boot te bezoeken, ze hebben een Zodiac service beschikbaar voor de klant.

Het restaurant Es Torrent, een plek voor liefhebbers van lekker eten. In volle cala des Torrent, een ideale plek om te eten of te dineren met de zee op de achtergrond.

Locatie

Es Torrent, Porroig Beach, Sant Josep de sa Talaia, Balearic Islands 07839, Spain

Categorie
Social media