Omschrijving

Sa Trinxa is, vanwege de locatie, inrichting, geschiedenis en attitude, het perfecte voorbeeld van de goede vibes van Ibiza.

Het bevindt zich op het zand aan het noordelijke uiteinde van Playa de Salinas (voorbij het naaktstrandgedeelte). Sa Trinxa heeft zijn eigen microkosmos gecreëerd - de meest leuke en sociale hoek van het strand, de opwindende sfeer ontstaat vanuit de bar-restaurant die sinds 1978 vreugde brengt op dit prachtige strand.

Het uitzicht op zee is adembenemend en de inrichting van de locatie is zoals een typische strandtent, met de uitstraling van het relaxte en zorgeloze Ibiza. Hier vind je niets van het minimalisme dat momenteel in nachtclubs populair is. Ze serveren gerechten gemaakt van verse en gevarieerde ingrediënten, er is geen limiet aan drankjes en je hebt altijd de interessante optie om je bestelling op een dienblad naar je ligstoel te laten brengen - want daar ben je tenslotte voor op vakantie!

Sa Trinxa is officieel geen openluchtdiscotheek, maar met de sfeervolle muziek van hun resident DJs, waaronder Marcello Marchito, Andy Piper en onze geliefde Jon Sa Trinxa (luister naar zijn podcast voor Spotlight hier), begint het vaak als een paar enthousiaste dansers op het zand en eindigt het soms als een dansvloer naast de zee. In de drukke zomermaanden is er veel animatie, maar gedurende de rest van de zomer is het redelijk rustig.

Sa Trinxa trekt veel mooie, interessante en internationale mensen aan. Het is een must-visit, een klassieker tijdens je vakantie, een locatie die al lang geleden zijn eigen identiteit heeft gevonden en trouw is gebleven aan zijn oorsprong.

Locatie

Sa Trinxa, Platja de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Balearic Islands 07817, Spain

Categorie