Omschrijving

Wij zijn toegewijd aan het creëren van de ultieme dagervaring, of u nu O Beach Ibiza, O Beach Dubai of onze gezinsvriendelijke dagclub Bam Bu Ku Ibiza bezoekt.

Het merk O Beach Ibiza biedt een unieke, weelderige en leuke lifestyle-ervaring binnen een zwembadomgeving, waardoor onze klanten kunnen genieten van high-end service en een esthetisch mooie omgeving, dit alles aangevuld met een geloofwaardige soundtrack en entertainment van wereldklasse.

Dit jaar zal het merk verder uitbreiden op mondiaal niveau met de introductie van O Beach Dubai, als we de geest van Ibiza meenemen naar de VAE in de herfst van 2021.

Voor wie op zoek is naar een gezinsvriendelijke locatie werd in 2020 onze tropische dagclub Bam Bu Ku geboren, die een nieuwe dagervaring naar San Antonio brengt en een perfecte achtergrond biedt voor iedereen die op zoek is naar een luie dag onder de mediterrane zon zonder afbreuk te doen aan een beetje levendigheid en plezier. Gezinnen zijn welkom in dit tropische paradijs, evenals degenen die een gedenkwaardige plek zoeken om hun dag door te brengen, of juist degenen die een oase van rust zoeken na de vorige nacht.

Locatie

Ocean Beach Club, Sant Antoni de Portmany, Balearic Islands 07820, Spain