Omschrijving

Krijg de celebritybehandeling met service van wereldklasse in Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel
Deze accommodatie ligt op 8 minuten lopen van het strand. Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel is een luxe designhotel met een gratis spa en een buitenzwembad. Het bar-terras op het dak is alleen voor volwassenen en biedt uitzicht op de jachthaven van Santa Eulalia en het eiland Formentera.

De stijlvolle kamers van het Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel zijn voorzien van gratis internet, een Bang&Olufsen-tv en een eigen terras, de meeste met uitzicht op zee. De moderne badkamers zijn voorzien van natuurstenen meubels, een badjas en slippers. Er is gratis high-speed WiFi beschikbaar.

Aguas de Ibiza's Alabastro Restaurant bereidt internationale en eclectische gerechten, gemaakt van lokale, seizoensgebonden producten. Restaurant Maymanta serveert Peruaanse gerechten en biedt showkoken.

De 1500 m² grote, prijswinnende Revival Spa heeft binnenzwembaden, een fitnesscentrum, sauna's en een hot tub. Gasten hebben onbeperkt toegang tot de spa. Er is een scala aan massages en behandelingen beschikbaar. Alleen voor volwassenen vanaf 16 jaar.

Het centrum van Ibiza ligt op 20 minuten rijden van het hotel. Het strand van Santa Eulalia en de privéclub Nikki Beach liggen op 0,6 km afstand.

Social media
Categorie
Locatie

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa Hotel, Salvador Camacho 9, Santa Eulària des Riu, Balearic Islands 07840, Spain