Omschrijving

Deze accommodatie ligt op de heuvel Dalt Vila van Ibiza-stad en biedt een fantastisch uitzicht op de zee, de haven en de stad. Het biedt een laat ontbijt en kamers met airconditioning.

Het hotel bestaat uit drie verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een terras met een solarium. La Torre del Canónigo is gebouwd op het terrein van de Romeinse acropolis van de stad binnen een UNESCO-werelderfgoedlocatie.

De hotelkamers hebben terracotta vloeren en een traditionele Balearische inrichting. Elke kamer heeft een eigen inrichting en is voorzien van een satelliettelevisie, een dvd-speler, een gratis minibar, een kluisje en gratis WiFi.

Het hotel heeft een bar en een dakterras waar u van uw drankje kunt genieten. Het personeel bij de receptie kan u helpen met het reserveren van restaurants, autoverhuur en kaartjes voor andere evenementen.

Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het stadscentrum met zijn winkels, bars en restaurants. Blu Nightclub ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het Torre. Het hotel ligt binnen 15 minuten rijden van de dichtstbijzijnde stranden en de luchthaven Ibiza-San José. Het hotel biedt op verzoek een pendeldienst naar de luchthaven.

Social media
Categorie
Locatie

La Torre del Canonigo, Carrer Major, 8, Ibiza Town, Balearic Islands 07800, Spain