Omschrijving

Ocean Drive Talamanca, gelegen in een van de meest chique wijken van Ibiza. De bevoorrechte ligging in de baai van Talamanca, die zich onderscheidt door zijn schoonheid, rust en nabijheid van de stad Ibiza, biedt een uitstekend uitzicht op de Middellandse Zee, de oude stad, een werelderfgoed (Dalt Vila) en de mooiste zonsopgangen van het eiland. Het strand ligt op een steenworp afstand en in zeer korte tijd bereikt u de meest exclusieve jachthavens, het stadscentrum en de trendy uitgaansgelegenheden.

De identiteit van OD Hotels biedt een strak design in mediterrane stijl, licht, ruimte en een eigen charme. En het wordt weerspiegeld in elk van de 117 kamers en suites, in de ruime en lichte receptie met een bar, in de drie zwembaden en een groot solarium, in het à la carte restaurant vindt u gezonde opties met lokale producten en in de spectaculaire OD Sky Bar, een unieke plek met 360 uitzichten waar u kunt genieten van de beste cocktails, heerlijke diners met uitzicht op de baai.

Alle kamers kijken uit op zee en elk detail is een authentieke uitdrukking van design en esthetiek in combinatie met natuurlijke elementen van het eiland Ibiza. Daarnaast biedt het Duplex Suites van meer dan 100m2 en een terras van 120m2 met privé zwembad en ongelooflijk uitzicht.

Categorie
Locatie

Hotel OD Talamanca, Ibiza Town, Balearic Islands 07800, Spain