Omschrijving

BOHEEMS MINIMALISME

OKU Ibiza, genesteld tussen de heuvels, heeft deze zomer zijn deuren geopend en biedt een vijfsterrenverblijf op loopafstand van de prachtige Cala Gracio-baai en -stranden.

OKU Ibiza is een stijlvol hotel voor wie het beste van de levensstijl van Ibiza voor de deur wil hebben, met een smaakvolle fusionkeuken, een op de natuur geïnspireerd design en een relaxte luxeziel. Onze kamers omvatten kamers op het dak met een weids uitzicht, kamers bij het zwembad en een privévilla met vier slaapkamers die u exclusief kunt huren.

Voor degenen die hun dag energiek willen beginnen, is er gratis ochtendyoga beschikbaar, gevolgd door een ambachtelijke koffie en de kans om uw perfecte ontbijtbowl samen te stellen. Ontspan vervolgens bij een van de twee zwembaden en geniet van Ibiza's 'witte eiland'-sfeer.

Trakteer uzelf op een spabehandeling of een persoonlijke trainingssessie. Of schuif aan in het restaurant voor vers gevangen vis van ons dagmenu en proef onze favoriete lokale wijnen of cocktails. Ibiza-avonden worden tot leven gebracht door onze vaste DJ als de zon ondergaat.

Social media
Categorie
Locatie

Carrer Portixol, 07820 Sant Antoni de Portmany, Balearic Islands, Spain