Omschrijving

Krijg de celebritybehandeling met service van wereldklasse bij Six Senses Ibiza
Deze accommodatie ligt op 10 minuten lopen van het strand. Six Senses Ibiza ligt aan de baai van Xarraca, op het noordelijke puntje van Ibiza. Het is het eerste duurzame BREEAM-gecertificeerde resort op de Balearen.

In de ruime kamers en suites zijn lokaal gewonnen materialen verwerkt, met de esthetiek van een traditionele Finca en een hedendaagse inrichting. Veel kamers hebben een terras met uitzicht op zee en de zonsondergang.

Het resort beschikt over vier kenmerkende restaurants en twee bars, met biologisch, seizoensgebonden, voedzaam eten, waaronder The Farmers' Market, The Piazza, The Orchard en tapas aan de kust bij de Live Cave, allemaal aangevuld met chef's tables en kooklessen. Dit 5-sterrenhotel biedt een 24-uursreceptie en roomservice.

The Farm is een 400 jaar oude olijfpers en agrarisch landgoed, waar gasten kunnen deelnemen aan het verbouwen van producten die de restaurants van het resort bevoorraden.

Er is een buitenzwembad met uitzicht op zee. Six Senses Ibiza biedt een authentieke Ibiza-ervaring die gemeenschap, spiritualiteit en feest omarmt. De Spa heeft vijf behandelkamers, een stoombad, hammam en een Rose Bar met programma's voor een lang leven.

Een wekelijks schema van gratis activiteiten omvat yoga, meditatie, fitness, sound healing, wandelen en meer.

De 1200 m² grote wellnessruimte beschikt ook over een fitnessruimte, een buitenboksring, een yogadek op het dak en een ontspanningsruimte. Wereldwijde beoefenaars en yogameesters bieden wellnessprogramma's op maat. Meerdaagse Immersies zijn ook beschikbaar.

Het resort biedt ook een opnamestudio, een permanente fotogalerie en duurzame mode ervaringen in Agora, de retail concept store.

Er is een Experience Den voor op maat gemaakte ervaringen en excursies, en de Grow with Six Senses Kids Club.

Social media
Categorie
Locatie

Carrer Camí De Se Torre 71, 07810 Sant Joan de Labritja, Balearic Islands, Spain