Omschrijving

Probeer het. Experimenteer. De reden dat je naar Ibiza komt is om alles te geven wat je hebt. Het beste van jezelf. Zonder beperkingen. Want daar is vakantie voor. Op het strand of bij het zwembad. Dag en nacht. Geen probleem. De appartementen Vibra Caleta liggen op slechts 300 meter van het centrum van San Antonio. Ze genieten van een bevoorrechte ligging tegenover de zee, op slechts 50 meter van het mooie Caló d'es Moro strand.

 

Ondergedompeld in de karakteristieke strandvakantiesfeer van San Antonio, stellen de Vibra Caleta Apartments, met volledig uitgeruste studio-appartementen en een buitenzwembad waar u kunt ontspannen en bijkomen van uw dag, u in staat om optimaal te genieten van uw verblijf op Ibiza. Er zijn tal van winkels en supermarkten in de buurt, evenals een bushalte die de appartementen en San Antonio verbindt met de rest van de steden en dorpen van het eiland. Laat het aftellen beginnen!

Comfortabele accommodatie met een volledig dienstenpakket
De Vibra Caleta Apartments, gelegen in het hart van San Antonio, beschikken over 105 volledig uitgeruste studio-appartementen: airconditioning, complete badkamer, satelliet-tv met muziekzenders, kitchenette, mini-koelkast en balkon (waarvan sommige een spectaculair uitzicht bieden op de beroemde zonsondergangen van Ibiza). Comfortabele en ruime appartementen, waar u kunt ontspannen en relaxen na een lange en vermoeiende dag.

Social media
Categorie
Locatie

Calle Santa Rosalia 33, 07820 Sant Antoni de Portmany, Balearic Islands, Spain