Omschrijving

U wilt dus helemaal tot rust komen, de tijd nemen en verblijven in een boetiekhotel met een vleugje stadsflair. Laat ons u voorstellen aan het Vibra Lei Ibiza Hotel: klein maar ruim, een hotel dat zelfs de kleinste details verzorgt en dat barst van de stijl. Geniet om 4 uur 's nachts van een gin en tonic op het binnenterras - waarom niet? Of verwen uzelf met een overheerlijk ontbijt speciaal voor fijnproevers. Verrukkelijk...

Ons boetiekhotel in Figueretas beschikt over een klein binnenzwembad en een terras, ideaal voor intense en smakelijke avondsessies, en maakt het u gemakkelijk om de historische muren in het oude gedeelte van Ibiza-stad te verkennen en door de fascinerende achterafstraatjes van La Marina te wandelen. Of, als intense zonnebaden op het strand meer uw ding is, dan heeft u geluk. De boulevard en het strand liggen op een steenworp afstand.

Ons team integreert perfect met ons boetiekhotel en biedt u een totaal originele ervaring op Ibiza. Bekroond met het Tripadvisor Certificate of Excellence, gaat u deze kans echt laten schieten?

Categorie
Locatie

Lei Ibz Hotel, Calle Galicia 22, Ibiza Town, Balearic Islands 07800, Spain