Omschrijving

Onze tuin wordt een oase van ontspanning midden in de natuur, met een unieke sfeer en vooral een bron van producten die aan uw tafel worden geleverd.
We besteden veel zorg aan onze biologisch geteelde boomgaard, waardoor we lokale kwaliteitsproducten van km0 aan onze gerechten kunnen toevoegen. Altijd rekening houdend met de kostbare hulpbronnen van het eiland, hebben we gekozen voor duurzame en wegwerpbare biologische servetten en tafelkleden, zodat deze niet gewassen hoeven te worden en dus al het water wordt bespaard om uitsluitend voor onze bodem te zorgen.
Onze internationaal geprezen restaurant creatief directeur Manu Crotti wilde een "natural pop" vibe creëren door de energie van kleur en de kracht van de natuur om onze eigen synthese van Ibiza over te brengen.
Door middel van kunst, natuur, hoogwaardige producten die onze deskundige chef-kok meesterlijk gebruikt en de vriendelijke service van ons personeel, willen we een heerlijke eetervaring bieden en een ontmoetingsplaats worden voor mensen uit verschillende culturen en nationaliteiten die ons eiland bevolken en bezoeken.
Ibiza... A MI MANERA!

Locatie

Lloc Venda De Safragell 37, 07812 Sant Joan de Labritja, Balearic Islands, Spain

Social media