Omschrijving

Open dag en nacht

Met een ontspannen, relaxte sfeer van ongedwongen elegantie waar iedereen welkom is, straalt Aiyanna een gezonde sfeer uit met een menu vol verse, gedurfde gerechten met invloeden uit het oostelijke Middellandse Zeegebied.

Biologische ingrediënten afkomstig uit de eigen tuin van het restaurant voeren de boventoon, samen met de mogelijkheid om gerechten te delen voor een moderne variant op stranddiners.

We proberen goed te zijn voor het milieu en ook goed voor jou! Alles wat wegwerpbaar is, is 100% biologisch en gemaakt van hernieuwbare of gerecyclede materialen.

In Aiyanna vind je ook de Ibiza Hope Boutique met lokaal geïnspireerde, verkregen en gemaakte producten. Alles in de winkel is ontworpen door lokale ontwerper Ivonne Carolina, die je dagelijks ter plaatse kunt vinden om je te helpen bij het samenstellen van je perfecte outfit en stukken op maat te maken die je figuur flatteren. Haar inspiratie haalt ze niet alleen uit haar leven op Ibiza, maar ook uit haar reizen over de hele wereld.

In 2017 heeft Aiyanna de prijs gewonnen voor Beste Nieuw Restaurant van White Ibiza, en in 2021 is Aiyanna genoemd en aanbevolen door Conde Nast Traveller als een van de beste strandclubs ter wereld voor de zomer van 2021!

Locatie

Camping Cala Nova, Santa Eulària des Riu, Balearic Islands 07849, Spain