Omschrijving

Wat ooit een klein Ibiziaans huis was, is Café Mambo snel uitgegroeid tot een van de meest iconische bars en restaurants aan de boulevard van San Antonio. Geboren uit de briljante geest van Javier Anadón, opende Café Mambo in 1994 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest besproken locaties in zowel San Antonio als Ibiza.

Door de Sunset Strip te voorzien van een locatie die niet alleen heerlijk eten serveert met een van 's werelds meest adembenemende natuurlijke uitzichten, maar ook fungeert als een ontmoetingsplaats tussen toeristen en de lokale bevolking van Ibiza om te genieten van muziek van wereldberoemde DJ's. Tijdens de week wordt de DJ booth - discreet gelegen achter tafels met uitzicht op de boulevard - bezet door de besten van de Pacha nachtclub voor onvergetelijke pre-parties. Elke zomerweek staan bekende namen als Solomun, Guy Gerber, Martin Solveig en Bob Sinclar achter de draaitafels, die samen met de schoonheid van de omgeving zorgen voor een unieke sfeer die je meevoert naar het paradijs.

Café Mambo is ook meermaals bekroond tijdens de DJ Awards als "Beste Bar van Ibiza", een solide erkenning voor hun bijdrage aan het nachtleven van Ibiza en in het bijzonder de transformatie van San Antonio. Terwijl de locatie bezoekers een stukje van de intense Ibiziaanse muziekscene biedt en hen elke avond een eersteklas evenement laat beleven, behoudt het toch die authentieke en unieke charme van het Witte Eiland, met decoratie van mozaïeken, marmer en witte meubels.

Café Mambo is de hele dag geopend en biedt niet alleen fantastisch avondamusement, maar kan ook een perfecte tussenstop zijn tijdens een middagwandeling. U kunt genieten van tapas en een heerlijke aardbei daiquiri terwijl u rustig op het terras zit met uitzicht op de beroemde rotskust en de Middellandse Zee. Als de avond valt, neemt het aantal mensen exponentieel toe en vult de ruimte zich, waardoor een ongelooflijke sfeer ontstaat. Op dat moment wordt het grote plasmascherm naar beneden gehaald om de massa's te laten genieten van het talent van de DJ, waarbij de housemuziek centraal staat terwijl de zon achter de horizon verdwijnt. Als u in Café Mambo wilt dineren, raden wij u aan te reserveren, vooral als u tijdens zonsondergang wilt dineren.

 

Locatie

Carrer De Vara De Rey 40, 07820 Sant Antoni de Portmany, Balearic Islands, Spain