Omschrijving

Cana Pepeta is waar verleden en toekomst samenkomen in het huidige moment, een plek om te eten, te drinken, uit te wisselen, te bestaan. We prikkelen de zintuigen met de beste keuken, gesprekken en cultuur. In de woorden van de grote Dostojevski: "Het mysterie van het menselijk bestaan ligt niet in het in leven blijven, maar in het vinden van iets om voor te leven." Laat de zoektocht hier beginnen.

 

We hebben het in de stijl van vandaag gebracht met behoud van de charme en de kenmerken van het verleden. Elk detail, elke hoek, elke kleur, elk licht, hebben we gekozen om de zintuigen te prikkelen, te verheffen en te ontspannen. Dit huis is een thuis geworden, een huis voor betekenisvolle momenten, moderne gastronomie en de charme van de natuur.

Onze reis is geweest om een ruimte te creëren waarin iedereen zich welkom en comfortabel voelt. Ons doel is om eigentijds te zijn en toch geïnspireerd door de cultuur voor ons. De cultuur van de bodem en de zee, het zelfgekweekte, huisgemaakte, lokale en vrije uitloop. We houden vast aan de fundamenten van de eerlijke keuken en openen tegelijkertijd nieuwe wegen om de culinaire kunsten uit te drukken.

We hebben het onze missie gemaakt om de ontmoetingsplaats voor onze gemeenschap te zijn. Een plek voor vrienden om samen te komen.

Locatie

Cana Papeta, E-10, km 15-400, 07812 Sant Llorenc de Balafia, Islas Baleares, Spain, Sant Joan de Labritja, Balearic Islands 07812, Spain

Social media