Omschrijving

ambachtelijke cocktails en streetfood van hoge kwaliteit in het hart van Santa Eulalia. Veganisten, vegetariërs en vleeseters onder één gelukkig dak.

Het hele jaar geopend, de hele dag door eten geserveerd.

Project Social is een bar en restaurant in Santa Eulalia, vol met een vleugje industriële chic en een aantal eigenzinnige kunstinstallaties. Gelegen op een zonovergoten hoek bij de toegangspoort tot de haven van Santa Eulalia, serveert Project Social een heerlijke dosis Londense cool aan zowel inwoners als bezoekers - zeven dagen per week van 9.30 tot 12.00 uur doordeweeks en vanaf 10.00 uur in het weekend.

Geopend door broer en zus team James en Kate Parfitt, samen met hun jarenlange collega Rodrigo da Silva in 2015, komt het collectief rechtstreeks uit gevierde Londense instellingen zoals Lost Society (Winnaar Beste Bar Time Out) The Lost Angel (Beste Bar Readers Choice Time Out) en Powder Keg Diplomacy. In 2021 keerde Rodrigo terug naar Brazilië en nam Michael Turner zijn aandeel in de zaak over. Michael is al vele jaren een gezicht in de Ibiza horeca bij Bambuddah en Babylon Beach.

Project Social brengt het beste van Amerikaans eten met een Londense twist naar Ibiza, terwijl het gebruik maakt van de beste producten van het eiland. We streven er voortdurend naar om onze voetafdruk te verkleinen met afval, eenmalig gebruik, hoe we dingen inkopen, waar we ze kopen, van wie we ze kopen. We proberen zo lokaal mogelijk in te kopen en zijn er trots op dat we 50 cent van elke Tourist Burger doneren aan het lokale goede doel FOOD FOR IBIZA.

Snacks omvatten geliefde favorieten zoals veganistisch brood en humus, met maïs gevoede jumbo campo chicken wings met keuze van dressing, huisgemaakte chorizo scotch egg, kabeljauwkroketten en langzaam gekookte eco varkensribben,

Het salademenu is seizoensgebonden, de porties zijn royaal en de producten zijn waar mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd en zijn allemaal veganistisch.

Burgers zijn koning bij Project Social. Broodjes gevuld met een klassieke ecologisch geproduceerde rundvleesburger met kaas, pulled pork en slaw, gegrilde kip, een kabeljauwburger, een traditionele dubbele rundvleesburger of een stevige rundvleespaté overgoten met gesmolten Stilton en een plakje knapperige bacon behoren tot de populairste keuzes.

Er staan 5 vegetarische burgers op het menu, waarvan drie als sliders om te delen. We serveren de Beyond Burger en een Jackfruit-burger, evenals zelfgemaakte veganistische pasteitjes. Het grootste deel van het menu is glutenvrij en er zijn 100% speltbroodjes of avocadobroodjes om de veganistische ervaring compleet te maken.

Het ontbijt wordt geserveerd tot 16.00 uur en bevat alle elementen voor een goed begin van de dag. Biologische, landelijke eieren, gekookt op elke manier, een Full English om van te watertanden (met een veganistische versie ook beschikbaar), pannenkoeken, acai, geplette avocado en zijkanten van lokale, zelfgemaakte hash browns en alles wat je maar wilt.

Locatie

Carrer De Sant Llorenç 22, 07840 Santa Eulària des Riu, Balearic Islands, Spain