Omschrijving

Laten we ons een plek voorstellen om te delen, te ontspannen en te genieten omgeven door de meest authentieke natuur in het noorden van Ibiza. Dit is een gastronomische reis waarin oost en west samenkomen om al uw zintuigen te verwennen met een uniek smaakaanbod. Een multiculturele ontmoetingsplaats en een verplichte stop voor reizigers die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen op het eiland.

Het is bekend dat een reiziger zei: "Alleen al om de zonsondergang boven het Samarkandplein te zien is de lange reis waard".

Samarkand was een inspiratie voor ons om deze droom waar te maken. Een must voor reizigers, kooplieden en avonturiers, de stad was een hotspot door de mythische Zijderoute.

Bij Shamarkanda kunt u genieten van een internationaal menu met mediterrane accenten in een vertegenwoordiging van klassieke gerechten zoals Ceviche, Sushi, Tapas, of onze bekende Baos, evenals interessante veggie-opties. Aan de bar kunnen cocktailliefhebbers genieten van exclusieve creaties en een breed scala aan seizoensgebonden vruchtensappen.

We beschikken over privéparkeergelegenheid voor onze klanten, een kinderruimte en een aangepast menu zodat kinderen evenveel (of zelfs beter) genieten dan u.

Locatie

Disseminat Cas Ripolls 34, 07810 Sant Joan de Labritja, Balearic Islands, Spain