Omschrijving

Zoek uw toevlucht bij VIVO, een uitnodigende tropische buitenpost aan de rand van het kerkplein van Santa Gertrudis. Gepeperd met roze bougainville en Perzische tapijten, is het niet het terras dat uw aandacht trekt, maar de eclectische inrichting. Rieten banken botsen met smeedijzeren stoelen en aan de overhangende bomen hangen gloeilampen. U zult moeite hebben een restaurant in de buurt te vinden dat prijs, kwaliteit en een creatief aanbod zo in balans brengt als dit. VIVO stelt een toegankelijk fusionmenu samen van alle gerechten die je in de zomer wilt eten. Mediterraan ontmoet Aziatisch voor een reis langs hun favoriete recepten. Ontdek gerechten die even spannend zijn om naar te kijken als om op te eten, en dat alles op een gezellig en mooi terrein.

Met een focus op biologische en speciale producten kun je er zeker van zijn dat je bij VIVO de meest verse ingrediënten vindt. Groenten uit de nabijgelegen tuin worden gecombineerd met lokaal gekweekt vlees en zeevruchten tot elegante brouwsels vol intrigerende smaken. De pittige ceviche met corvina-vis, leche de tigre en groene bananenschijfjes wordt geserveerd op caleidoscopisch servies. Delen met tempura van grote garnalen met Aziatische mayo en kommen met regenboogheldere seizoenssalades. Of geniet van arancino met Ibizaanse octopus in een Okinomiyakisaus met een heerlijke umami. Natuurlijk vindt u hier een geweldige filetlap tussen de kleine gerechten om met het hele gezin te eten. Ja, de kinderen zijn ook van harte uitgenodigd. VIVO is verfijnd, maar u vindt er evenveel relaxte, bistro-achtige charme.

Als de eetlust het toelaat, zult u de hartiger Italiaanse gerechten niet willen missen - handgerolde gnocchi met garnalen en courgettecrème of pizza met vijgen, ham en pecorino zijn echte aanraders. Het beste van alles is dat de chefs van VIVO net zo trots zijn op het charmeren van hun veganistische gasten als de rest. Biologische ijsthee en sappen en Pascucci-koffie voor na de maaltijd. Belangrijk is dat een gecureerde wijnkaart met indrukwekkende Spaanse en Italiaanse selecties de toon zet voor lange, uitgesponnen diners met uitzicht op de bruisende nachtelijke Santa Gertrudis. VIVO is een modern toevluchtsoord voor wie hunkert naar een dromerige, culinaire ontsnapping.

Locatie

Carrer Vénda Des Poble 10, 07814 Santa Eulària des Riu, Balearic Islands, Spain

Open
Vandaag de hele dag geopend
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  24h geopend

 • Woensdag

  24h geopend

 • Donderdag

  24h geopend

 • Vrijdag

  24h geopend

 • Zaterdag

  24h geopend

 • Zondag

  24h geopend

 • 28 september 2023 8:40 am lokale tijd