Omschrijving

Wild Beets, gelegen in het dorp Santa Gertrudis in het centrum van het mediterrane eiland Ibiza, is een ruim en licht restaurant dat dagelijks biologische, lokaal geproduceerde, gezonde maaltijden aanbiedt. Wij streven ernaar de voedingswaarde van elk gerecht te optimaliseren, zodat elke hap niet alleen gezond is voor lichaam en geest, maar ook heerlijk smaakt.

Toegewijd aan verse, biologische en seizoensgebonden producten presenteert Wild Beets een plantaardig menu dat een lichte toets geeft aan de geschenken van de natuur. Het serveert verrukkelijke ontbijten, lunches, diners en snacks in een stijlvolle, stedelijke omgeving.

Wild Beets is opgericht door Cliff Grubin als een natuurlijke voortzetting van zijn sapbar Sejuiced in Benirras Beach en zijn serie sapreinigingen iPurify.

Cliff heeft een groot deel van zijn leven besteed aan het onderzoeken en experimenteren met voeding in een zoektocht naar een bewust en gezond leven. Toen hij zich realiseerde dat de wereld van gezondheid en voeding wordt beheerst door verwarring en verkeerde informatie, ontwierp Cliff Wild Beets als een plek waar mensen gezonde keuzes kunnen ervaren en meer te weten kunnen komen zonder in te boeten aan smaak en genot.

Wild Beets is een plek waar het oordeel achterwege blijft. Een afkeer van labels en dogma's laat mensen nieuwsgierig worden naar wat ze eten en hoe het hen dient zonder ongemak of angst. We zijn hier om het bewustzijn van de rol van voedsel in ons leven te bevorderen en een plek te creëren voor bewust eten - en natuurlijk ook om wat lekkers te serveren!

Locatie

Carrer Vénda De Can Llàtzer 9, 07814 Santa Eulària des Riu, Balearic Islands, Spain

Gesloten
Openingsuren vandaag: 9:00 am - 5:00 pm
 • Maandag

  9:00 am - 5:00 pm

 • Dinsdag

  9:00 am - 5:00 pm

 • Woensdag

  9:00 am - 5:00 pm

 • Donderdag

  9:00 am - 5:00 pm

 • Vrijdag

  9:00 am - 5:00 pm

 • Zaterdag

  9:00 am - 5:00 pm

 • Zondag

  9:00 am - 5:00 pm

 • 25 september 2023 7:50 pm lokale tijd