Omschrijving

Deze relaxte pizzeria in Santa Gertrudis blijft een geweldige indruk maken op iedereen die hier dineert. Lange houten tafels, stoelen en stoelen met kussens en mooie handgeschreven schoolborden vormen samen een prachtig informeel en modern restaurant waar alles draait om ontspanning en genieten van goed gemaakte gerechten.

Zeno is geweldig voor gezinnen, groepen vrienden of voor een romantisch avondje uit met z'n tweeën, met een heerlijk buitenterras dat ideaal is voor de zomer. Hier kunt u het authentieke proeven, met zijn steengebakken zuurdesempizza's met rechtstreeks uit Italië geïmporteerde toppings van hoge kwaliteit.

Zelfs eenvoudige pizza's krijgen een nieuwe dimensie met de geweldige ingrediënten die hier worden gebruikt: een eenvoudige tomaten- en knoflooksaus Marinara is een gedicht op de pizza's, evenals de Margherita met verse basilicum en fior di latte mozzarella - beide zijn een aanrader.

Kijk uit naar de My Way pizza, met noten van truffel of de smakelijke Boscaiola met paddenstoelen en rozemarijn. Op het uitgebreide menu van Zeno vindt u ook een grote selectie salades, voorgerechten, gourmetburgers, pasta's en vlees.

Als wijnbar kunt u ook kiezen uit een goed gekozen lijst van rode, roze, witte en mousserende wijnen met enkele geweldige flessen uit de wijngaarden van Spanje. Verwacht ook een geweldige service van het attente personeel, dat er is om u te helpen met alles wat u nodig heeft tijdens het eten.

Wanneer u dagelijks eten en wijn van topkwaliteit wilt in een heerlijk rustige omgeving, dan is Zeno iets voor u.

Locatie

Carrer Vénda De Fruitera 2, 07814 Santa Eulària des Riu, Balearic Islands, Spain

Gesloten
Openingsuren vandaag: 1:00 pm - 11:30 pm
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  1:00 pm - 11:30 pm

 • Woensdag

  1:00 pm - 11:30 pm

 • Donderdag

  1:00 pm - 11:30 pm

 • Vrijdag

  1:00 pm - 11:30 pm

 • Zaterdag

  1:00 pm - 11:30 pm

 • Zondag

  6:00 pm - 11:30 pm

 • 28 september 2023 8:09 am lokale tijd

Social media